24 Ocak 2017 Salı

TELEPATİ




    YA BU HAYAT ÇOK SAYIDA İHTİMALLERDEN İBARETSE    ?

Kitabın arka kapağında bu yazıyı gördüğüm zaman hemen alıp  okumalıyım hissi uyandırdı. Kitabın bir cümlesini bile okumadan merak  uyandırdı bende.

Herkesin de bildiği gibi kitapların kapakları da ilgimizi çekmekte. Doğrusunu söylemek gerekirse bu kitabın kapağı ayrı bir ilgimi çekti.

Kitabin konusuna gelirsek
Alex ve Jenny iki farklı boyutlarda yaşayan iki gençtir. Bilinçlerini kaybettikleri anda telepatik bir yolla bir araya gelmektedirler. Bir gün buluşmaya karar verirler ve olanlar olur...
Benim için sonu çok şaşırtıcıydı. Kitabın nasıl bittiğini anlamadım. Çok düşündürücü ve akıcı bir kitaptı.   Bakalım sizde benimle aynı fikirde olacakmısınız?
-Özlem


TELEPATİ kitabını arkadaşımın bana önerisi sonucunda okumaya başladım.
                                                       
 Kitabı okumaya başladığımda kitabın normal hayattan bağımsız farklı bir dünya içerisinde yaşanan olayları anlatıyor. İnsan gerçekten acaba böyle bir şey var mı diye tereddütte kalıyor. Belki de telepati normal hayatta da vardır ama sadece kimse farkında değildir. Kitabın arkasında yazan şu yazı beni çok etkilemişti. YA BU HAYAT SADECE İHTİMALLERDEN BİRİYSE? diye bir yazı yazıyordu. Ve bu beni çok etkilemişti. Aslına bakarsanız kitabın konusu iki genç insanın hayatlarında telepatik düşünce sonunda iletişim kurması ve bu olaylardan sonra gelişen şeyler anlatılıyor. Kesinlikle bana güvenip bu yazılarımızı ciddiye alıp "telepati" kitabını okuyabilirsiniz.  Kitabın kapağı ve kitabın arkasında yazan kısa kitap özeti bunlar bence kitapların önemli unsurlardır. Çünkü arkada yazan yazı ve kapak bizim kitaptan etkilenmemizi ve kitap hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz. Benim kitap hakkında size söyleyeceklerim bu kadar.  Bundan sonrası size kalmış. Eğer kitabı okuyup beğenirsiniz ve bize bunu bildirirseniz çok memnun oluruz :)
-Zeynep

Yorumlarınızı bekliyoruz 😀

3 yorum:

  1. Çok merak ettiğim bir kitap. En kısa zamanda okumak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Bakalım okuduktan sonra bizimle aynı fikirde olacakmısın 😁

    YanıtlaSil
  3. Okuduktan sonra bize yorumunuzu bildirirseniz çok seviniriz...

    YanıtlaSil